Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Rapidmarket Pécs - Füstölt áru őstermelőtől

Húsok és zöldség-gyümölcs esetében: Mit jelent az, hogy „egy adag”? Húsáruból, illetve zöldségből-gyümölcsből pontos értéket (fél kilót, egy kilót, 10 dkg-ot) szinte lehetetlen kimérni. Igyekszünk a lehető legjobban megközelíteni a termék nevében is jelzett mennyiséget (KB 1, vagy 0,5 KG, 10 DKG, stb…), de plusz-mínusz pár deka különbség mindig lesz. Mivel Ön online vásárol, nincs lehetőségünk feltenni a boltban megszokott „10 dekával több, maradhat?” típusú kérdéseket, és azt sem tudjuk jelezni ha pár dkg-al kevesebb lett a csomag. Ezért úgy döntöttünk, az „egy adag” kifejezést használjuk, a termék nevében pedig a súly elé a „KB”(KB=körülbelül) rövidítés odaírásával jelezzük, hogy az áru súlya megközelítőleg 1 KG, 05 KG, vagy 10 DKG. Annyit azért elárulhatunk, hogy az eltérés minimális.

Általános tudnivalók a termékekről.:
Minden esetben saját állományból saját gyártással készülnek, hozzáadott adalékanyag nélkül ám a fűszer esetlegesen tartalmazhat adalékanyagot. Az eljárás alapvetően hagyományos. A füstölés keményfából kinyert fűrészporral történik. A töltelékek fűszerezése a következő: só,bors,paprika,fokhagyma. A kolbász, stifolder 70%hús és 30%zsírszalonna arányban készül. Szívből ajánljuk a termékek kipróbálását, biztosan nem fog csalódni, rendeljen bátran!


Nagyobb mennyiség rendelése esetén speciális igényeknek is meg tudunk felelni, ezt telefonos megbeszélés tárgyát képezi. 

A hagyományos módszerekkel termesztett, illetve előállított élelmiszerek jó minőségük miatt igen népszerűek, így előfordulhat, hogy a választott őstermelői termékből épp nincs készlet és a kért árut csak pár nap késéssel tudjuk kiszállítani. Ilyen esetben a vásárlót mindig tájékoztatjuk, és lehetőség van kiszállítási időpont egyeztetésére, de akár a megrendeléstől való elállásra is. Megértésüket köszönjük!

Rendezés:
Nézet: