Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Céges party vagy első randi? Válassz alkalomhoz illő pezsgőt!

Ital a sziporkázó csevejhez a főnökkel, vagy egy édes randevú folyékony kísérője? Az köztudomású, hogy a pezsgő oldja a feszültséget, de a különböző fajták más módokon is hatással vannak, míg az egyiktől szószátyárak, addig a másiktól buják leszünk. Most megmutatjuk milyen pezsgőt válassz különböző alkalmakra!

Alkohol népszerűsítésével foglalkozó marketingcégek végeztek tudományos kutatást Amerikában a tavalyi év folyamán, és érdekes eredmény született: a különböző fajtájú pezsgők egészen más hatással lehetnek kedélyállapotunkra és viselkedésünkre. Ha idáig azt gondoltad, hogy más-más italt kortyolgatva csak az aznapi hangulatod  és az alkoholtartalom lehet a mérvadó, tévedsz; a fajta is sokat jelent.

Megmutatjuk melyik pezsgő mit okoz benned, és ezáltal milyen helyzetekhez illik. Mégsem lenne jó, ha a családi vacsorán válnál kedven sztárod harsányan éneklő utánzatává, vagy ha a baráti összejövetelen búskomor hangulatrombolóként kukán ücsörögnél, igaz?  Hagyd hát, hogy idegenvezetőid legyünk az idei ünnepi pezsgőzésben!

Száraz, fehér pezsgő – sziporkázó társalgáshoz!

Kutatások szerint ez a fajta serkenti leginkább az agyműködést és a kreativitást. Egy-két pohár után érdekes új ötletek is születhetnek. Különlegessége, hogy akár 3-4 pohár fogyasztása után is tisztának érezhetjük a fejünket. Ezt ajánljuk céges partyra élénk csevejhez és az elkerülhetetlen munkahelyi témák feldobásához.

Édes, fehér pezsgő -a  könnyek és kacajok királynője!

Az édes fehér pezsgő felszínre hozza az érzelmeket. Az alanyok akikkel ezt itatták, magas arányban mutattak ki erős érzéseket, illetve kezdtek bele családi témákba akár ismeretlenekkel is. Ha szeretnél oldott hangulatot, mély beszélgetéseket, vagy nosztalgiázást a családi asztal körül, ez a Neked való! Ezt ajánljuk még olyan randira is, ahol a cél a hosszútávú kapcsolat. Ha a hódítás ami hajt arra később térünk ki :).

Rosé pezsgő, te kis huncut!

Végre elhívott randizni az a sármos mosolyú kolléga/csinos kolléganő? Vagy szeretnél kedveseddel egy forró estét a kandalló előtt? Irány a bolt egy kellemesen gyöngyöző rosé pezsgőért, amely elcsábít és romantikus hangulatot teremt. Kutatási eredmények szerint ez a fajta a legerősebb afrodiziákum, ugye ez nem szorul további magyarázatra ("kacsint-kacsint")? Az íz, a szín is fontos eleme az összhatásnak, a piros színű italok mellett hamarabb érzik a nők partnerüket vonzónak.

Pezsgőkoktélok, gyümölcsös pezsgők – vad tettekhez:

Az egzotikus, inkább női italnak nevezett pezsgőkülönlegességek fogyasztói hamar ráhangolódnak a party hangulathoz, ez a tökéletes kísérője a felszabadult bulizásnak. A gyümölcs és a pezsgő keveréke extrém módon felszabadít, ezért ideális karaoke-estekhez, dizsihez vagy házibulihoz. A legjobb ha a közeli barátok is elérhető távolságban vannak, hogy visszafogjanak ha eldurvulna a helyzet.

 

Reméljük most már ki tudod választani a megfelelő pezsit, tudd hogy nálunk minden alkalomra megtalálhatod a kedvedre valót, ráadásul most akciós áron! Rendelésed akár aznap házhoz szállítjuk egész Baranya megyében, Pécs területén ingyenesen!